Over ons

Onze presentatoren

Ontmoet onze sterren achter de microfoon op Media Radiva!

Bij Media Radiva zijn onze presentatoren meer dan alleen stemmen op de radio. Ze zijn je dagelijkse gezelschap, je gidsen in de wereld van muziek en entertainment, en experts in het brengen van boeiende gesprekken. Elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid, maken zij van elke uitzending iets speciaals.

Media Radiva: Jouw favoriete presentatoren, jouw beste momenten van de dag


Programma's

Ontdek de diversiteit aan programma's op Media Radiva!

Van ochtendshows die je dag energiek beginnen tot late-night sessies die je nacht verlichten, Media Radiva heeft voor ieder wat wils. Geniet van een breed scala aan muziekgenres, diepgaande interviews, culturele verkenningen en interactieve talkshows. Elk programma is zorgvuldig samengesteld om te informeren, te entertainen en te inspireren.


Media Radiva: Voor elke luisteraar, op elk moment van de dag, een programma


Ontdek onze programma's

Radio Radiva: Een unieke luisterervaring uit Leopoldsburg

In 2021 werd Radio Radiva opgericht in het hart van Leopoldsburg met een missie die het radiolandschap zou veranderen. Ons doel was om een fris en uniek alternatief te bieden aan muziekliefhebbers die moe zijn van de eindeloze stroom van hedendaagse top 40 hits. Bij Radio Radiva duiken we dieper, met een focus op een breed scala van zorgvuldig geselecteerde muziekgenres en programma's die echt resoneren met echte muziekfans.

Een platform voor iedereen

Radio Radiva is meer dan alleen een radiostation; het is een gemeenschap waar mensen met een beperking een betekenisvolle daginvulling vinden. Wij geloven sterk in de kracht van muziek en radio om mensen samen te brengen en een verschil te maken in het leven van individuen. Onze medewerkers, velen van hen met eigen uitdagingen, krijgen de kans om hun talenten te ontplooien en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

Een sociale en ondersteunende gemeenschap

Bij Radio Radiva is het sociale aspect net zo belangrijk als de muziek zelf. Wij creëren een plek waar onze medewerkers niet alleen kunnen ontsnappen aan hun dagelijkse problemen, maar ook deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap. Het gevoel van samenhorigheid en het samen werken aan uitzendingen versterkt het sociale groepsgevoel en biedt een stevige steunpilaar voor allen die betrokken zijn.

Onze Programma's

Ons aanbod aan programma's is divers en bedachtzaam samengesteld. Van klassieke muziek en jazz tot alternatieve rock en wereldmuziek, elke show is ontworpen om onze luisteraars een rijke en bevredigende luisterervaring te bieden. We behandelen ook actuele thema's, bieden educatieve content en zorgen voor veel interactie met ons publiek.

Verbinden door Radio

Radio Radiva is een plek waar muziek, sociale inclusie en educatie hand in hand gaan. We nodigen iedereen uit om af te stemmen op onze frequentie, om deel te nemen aan onze unieke radiogemeenschap, en om samen met ons te genieten van de kracht en vreugde van radio. Ontdek zelf waarom Radio Radiva snel een geliefde stem is geworden in de harten van velen in en rond Leopoldsburg.

Betrokkenheid en Impact

Bij Radio Radiva streven we ernaar om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap. Onze programma's zijn niet alleen bedoeld om te entertainen, maar ook om te informeren en te inspireren. We bieden platforms voor lokale kunstenaars, gesprekken over maatschappelijke kwesties, en speciale uitzendingen die de diversiteit van onze luisteraars weerspiegelen.

Technologische Innovatie

We omarmen technologie om onze uitzendingen toegankelijker te maken voor iedereen. Met streamingdiensten, podcasts en interactieve applicaties breiden we onze bereik uit en maken we het voor luisteraars overal ter wereld mogelijk om deel te nemen aan onze gemeenschap.

De Toekomst van Radio Radiva

Als toekomstgericht station kijken we altijd naar nieuwe manieren om onze service te verbeteren en uit te breiden. We zijn constant op zoek naar innovatieve ideeën en samenwerkingen die ons kunnen helpen ons aanbod te verbeteren en onze missie vooruit te helpen. Met passie en toewijding bouwen we aan een blijvende erfenis die de kracht van radio viert en versterkt


Contact

Verbeter vandaag nog je audioreis

Download onze android app in de Play store